STUEN

Lidt mere end bare en cafÉ

Møbler Events & Ro

Et sted hvor man kan trække vejret

Både mad til den sultne og snacks til hyggelige stunder

På Café Stuen kan man bestille mad i hele åbningstiden og menuen vil derfor variere imellem tidsrummene. Det går fra det simple morgenkøkken, til frokost med smørrebrød og supper, eftermiddags kage til kaffen og aftensmad, der er simpel og mættende. Alt sammen med økologiske og lokale råvarer. Vi samarbejder med kokke om at udvikle vores menuer, så de varierer fra måned til måned, med enkelte favoritter der går igen. Enkelte dele fra retterne fra menuerne, kan også købes med hjem.

Frisk fisk

Vi får dagligt frisk fisk ind fra Hundested til de rigtige priser

Dygtige kokke

Vi sørger for, at du får en dejlig madoplevelse - hvor du kan nyde omgivelserne, og købe den stol, som du sidder på

Sotifikeret madlavning uden blær

Møbler

Køb den stol du netop har nydt en middag på

Møbler

På Café Stuen kan alt på den rigtige side af baren købes med hjem til sin egen stue. Det er alt lige fra stolene, bordene, lanterner, kunst, planter, vaser og meget andet smukt og inspirerende brugskunst. Møbler er fra restaurerede genbrugs materialer og kunst fra lokale kunstnere. Her nytænkes i tankerne om genbrug hver dag, så caféen kan fyldes med inspiration – til din pause og dit hjem.

Udover at være café, tilbyder Stuen også en stor variation af arrangementer. Der vil være foredrag, kurser og musikoplevelser.
Stuen låner lokalerne ud nogle hverdage til kulturelle- og sociale tilbud som eksempelvis hver anden onsdag hvor vores samarbejdspartner organisationen ”En Ven til Én” låner lokalerne til arrangementer for unge ensomme.

Events & koncerter

Kontakt

Café RUM

Hillerød Hovegade 7
3300
Hillerød

  • kontakt@caferum.dk
  • +45 12345678

Reserver et bord

Følg os online

Se vores seneste events / koncerter & nye møbler